ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Πογκμπά: «Τελείωσα, είμαι νεκρός» (video)

Ο Πολ Πογκμπά άνοιξε την καρδιά του στην ιστοσελίδα «Guardian Nigeria» και μίλησε για τον τετραετή αποκλεισμό του λόγω ντόπινγκ.

Η καριέρα του Πολ Πογκμπά βρισκόταν εδώ και χρόνια σε «ελεύθερη πτώση», λόγω των τραυματισμών του και της αγωνιστικής του «αστάθειας» και ο τετραετής αποκλεισμός από τη δράση λόγω ντόπινγκ ήταν το τελικό χτύπημα της καριέρας του. O 31χρονος χαφ μίλησε στην ιστοσελίδα «Guardian Nigeria», η οποία δημοσίευσε αποσπάσματα της συνέντευξης.

«Τελείωσα, είμαι νεκρός. Ο Πολ Πογκμπά δεν υπάρχει πια. Δεν ξέρω πια ποιος είμαι. Το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μου, το πάθος μου. Τώρα είναι σαν να έχασα τον εαυτό μου. Ό,τι έχτισα στην καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής μου έχουν αφαιρεθεί», είπε μεταξύ άλλων ο Γάλλος, ο οποίος πρόωρα καλείται να αποφασίσει τι θα κάνει στη ζωή του από εδώ και πέρα.

Σύμφωνα με την «Parisien» ο Γάλλος χαφ θα δοκιμάσει την υποκριτική, καθώς θα πάρει μέρος στη νέα ταινία του Φαμπιέν Οντενιέντε, με τίτλο «4 Zeros». Η ταινία θα βγει στους δημοσιογράφους τον Απρίλιο του 2025.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button