Μπάσκετ

Ριντ: Η επιλογή «ανάγκης» που βελτιωνόταν παιχνίδι με το παιχνίδι

Το YellowRadio.gr κάνει το… ταμείο της περσινής χρονιάς.

Ο Άρης φέτος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς με έναν από τους σημαντικότερους να είναι αυτός του Ρομπέρτο Γκάλινατ, ο οποίος άφησε ένα μεγάλο κενό στο ροτέισον της ομάδας.

Ιδίως μετά τον τραυματισμό και του Φίλλιου ο Άρης έπρεπε να βρει έναν γκαρντ προκειμένου να γεμίσει το ρόστερ του και κατέληξε στην επιλογή του Έρικ Ριντ.

Ο Ριντ έδειξε ότι είναι ένας παίκτης με πολύ διάθεση και ενέργεια, βοηθώντας και στο κομμάτι του rebounding, μαζεύοντας περίπου 1,8 στα 12 λεπτά ανά παιχνίδι που αγωνιζόταν.

Το ξεκίνημα του δεν ήταν ιδανικό, έχοντας σε τέσσερα από τα πρώτα έξι παιχνίδια του από 0 έως 2 πόντους, αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι έβρισκε τον εαυτό. του.

Μάλιστα στα τέσσερα τελευταία του παιχνίδια στον Άρη είχε 6,7 πόντους σουτάροντας με το εξωτερικό 63% και δίνοντας από μία ασίστ σε κάθε παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ριντ ήταν εξαιρετικός κοντά στο καλάθι τελειώνοντας με 70% τις φάσεις στο ζωγραφιστό από όπου και πήρε περισσότερες από τις μισές προσπάθειες του όσο ήταν στην Ελλάδα.

Σαφώς ο Ριντ έδειξε ότι θέλει ακόμη χρόνο για να βρεθεί σε επίπεδο να παίζει σε ένα πρωτάθλημα όπως η Α1, καθώς παρά το γρήγορο release του δεν δίνει ιδιαίτερο spacing.

Καταληκτικά ο Ριντ ήταν μία επιλογή… ανάγκης που στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν έδωσε μερικές λύσεις στην ομάδα αλλά είναι λογικό το ότι συνεχίζει μακριά από τον Άρη.

Από το «1» έως το «10» πώς βαθμολογείτε τον Έρικ Ριντ;

View Results

Loading ... Loading ...

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button