Μπάσκετ

“Χτίζει” πρώτα τον ελληνικό κορμό

Με ταχύτατες κινήσεις μέσα στον Ιούνιο, ο Άρης Midea προσπαθεί να «κλείσει» το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού κορμού του.

Προφανώς η αρχή έγινε με τον Βασίλη Τολιόπουλο, ο οποίος έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Ακολούθησε ο Μάνος Χατζηδάκης, με τον οποίον υπήρχε συμφωνία από τον Φεβρουάριο, αλλά χρειάστηκε ο «γάμος» να πάρει παράταση.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθούν και οι περιπτώσεις των Λευτέρη Μαντζούκα και Γιώργου Γκιουζέλη. Ο Άρης Midea έχει συμφωνήσει στα πάντα με τον Μαντζούκα και αναμένεται να του δώσει σημαντικό ρόλο στη θέση “3”. Οι τελικές λεπτομέρειες απομένουν από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Η περίπτωση του Γκιουζέλη είναι λιγότερο πολύπλοκη και είναι ένας παίκτης στα ραντάρ του Γιάννη Καστρίτη και τις τρεις τελευταίες σεζόν, προκειμένου να δώσει βάθος στη γραμμή των ψηλών. Ο 28χρονος αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Άρη, μόλις οριστικοποιηθούν οι τελικές λεπτομέρειες.

Τέλος, στο ρόστερ με ενεργό συμβόλαιο βρίσκονται οι Γιώργος Φίλλιος και Νίκος Περσίδης. Ο πρώτος έχασε το Β’ μισό της σεζόν και συνεχίζει την αποθεραπεία του και την ενδυνάμωση του ενόψει της νέας χρονιάς, ενώ ο Νίκος Περσίδης δύσκολα θα συνεχίσει στον Άρη Midea, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Προφανώς παραμένει ανοιχτό το θέμα του Λευτέρη Μποχωρίδη, ενώ ο Άρης “σκανάρει” την ελληνική αγορά και για τη γραμμή των κοντών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button