Μπάσκετ

Αρβανίτης: «Ο Άρης φάρος μέσα στην τοξικότητα του Ελληνικού μπάσκετ»

Όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης.

Ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση:

Εμείς πιστοί στη βάση της ειλικρίνειας και της άμεσης επαφής με τον κόσμο για να γνωρίζει ο λαός του Άρη τι ακριβώς συμβαίνει, είπαμε σήμερα και μετά το τέλος της πολύ μακράς σεζόν να κάνουμε την απολογιστική μας συνέντευξη.

Όπως γνωρίζεται σε μία ανώνυμη εταιρία καλαθοσφαιρική χωρίζονται σε δύο τμήματα οι εργασίες που γίνονται, στο αγωνιστικό και το οικονομικό. Μπορεί να πάει καλά το αγωνιστικό και η ομάδα να είναι χρεωμένη όπως έχει γίνει στο παρελθόν στον Άρη. Μπορεί να πηγαίνει πολύ καλά το οικονομικό, να καλύπτονται τα χρέη και να μην πηγαίνει καλά το αγωνιστικό το οποίο είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό.\

Φέτος θεωρούμε ότι πήγαν πολύ καλά και τα δύο κομμάτια. Θέλουμε για το αγωνιστικό να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλο το team. Πετύχαμε τους στόχους μας στην Ελλάδα και νιώθουμε δικαιωμένοι και από την απόφαση μας να παίξουμε στην Ευρώπη.

Ο πρώτος μας στόχος ήταν η οικονομική εξυγίανση, να κρατήσουμε ζωντανή την ομάδα, με αγωνιστική αξιοπρέπεια ώστε να ενδιαφερθεί κάποιος άνθρωπος να έχει κάτι να πάρει.

Θέλω να κάνω μία παρένθεση σχετικά με τη Basket League. Η εικόνα που δείχνουν οι τελικοί είναι ιδιαίτερα τοξική ανάμεσα στις δύο ομάδες της Αθήνας παρά το πολύ καλό θέαμα και τους μεγάλους παίκτες. Θεωρούμε ότι ειδικά η παρουσία του Άρη σε αυτό το πρωτάθλημα είναι ένας φάρος για την μετέπειτα χρονιά. Εμείς αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε, να έχουμε μία πολύ καλή εικόνα με μικρά παιδιά και γεμάτα γήπεδα.

Στο οικονομικό κομμάτι κάνουμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, έχουμε τα οικονομικά μας προβλήματα, με πρώτο, σπουδαιότερο και σημαντικότερο χρηματοδότη τον Αχιλλέα τον Ρουσιαμάνη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button