Μπάσκετ

Μεγάλο «διπλό» του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και ο τίτλος κρίνεται στο ΟΑΚΑ!

Σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού.

Πέμπτο ματς; Πέμπτο ματς! Ο Παναθηναϊκός νίκησε το βράδυ της Τετάρτης (12/6) τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (88-85), ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League και την οδήγησε στον τελικό των τελικών το βράδυ της Παρασκευής (14/6 στις 21:15) στο ΟΑΚΑ.

Επική εμφάνιση από τον Κέντριν Ναν που διέλυσε κάθε αμυντικό πλάνο των αντιπάλων του, ειδικά στο δεύτερο μέρος, ειδικά στην τέταρτη περίοδο που σκόραρε κατά ριπάς. Σπουδαίος ο Τζέριαν Γκραντ που κλείδωσε το ματς με βολές στα 9.1″, σπουδαίος ο Ματίας Λεσόρ, πολύ καλός ο Κώστας Σλούκας σε κάτι λιγότερο από 22 λεπτά, καθοριστικός ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με επτά πόντους, επτά ριμπάουντ και δύο μπλοκ.

Εξαιρετικό πρώτο μέρος από τον Ολυμπιακό, που δεν είχε ανάλογη συνέχεια στο δεύτερο. Οι Πειραιώτες έκλεισαν το σαραντάλεπτο με 22/35 βολές (!) και πέταξαν στα σκουπίδια την αναλογία ασίστ/λαθών (19/6), με τον Αϊζέια Κάναν να έχει δύο άστοχα τρίποντα με το σκορ στο 83-86 και με τον Νικόλα Μιλουτίνοβ να μην είναι αυτή τη φορά παράγοντας του αγώνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button