Μπάσκετ

«Σειρήνες» και από Ρόδο για τον Σιγάλα

Ο Κούρο Σεγκούρα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού Ρόδου, με τον Γιώργο Σιγάλα να έχει πάρει προβάδισμα για να τον αντικαταστήσει.

Ο Κούρο Σεγκούρα θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον πάγκο του Κολοσσού, με τον Γιώργο Σιγάλα να είναι ο εκλεκτός ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ισπανού τεχνικού.

Ο Κολοσσός Ρόδου στράφηκε σε ένα γνώριμο πρόσωπο για να αντικαταστήσει τον Κούρο Σεγκούρα, που έκανε καλή δουλειά στο σμαραγδένιο νησί, όμως η ομάδα αποφάσισε να κάνει… ελληνική στροφή. Για αυτό τον λόγο η ομάδα της Ρόδου προσέγγισε τον Γιώργο Σιγάλα, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο νησί, αφού εργάστηκε στον Κολοσσό ως βοηθός του Ηλία Καντζούρη την διετία 2020-2022.

Μάλιστα, η συμφωνία Κολοσσού και Σιγάλα προβλέπει κλειστό τριετές συμβόλαιο. Την τελευταία διετία ο παλαίμαχος διεθνής γκαρντ/φόργουορντ ήταν ο άμεσος βοηθός του Γιάννη Καστρίτη στον Άρη. Παράλληλα, έχει εργαστεί ακόμα ως πρώτος προπονητής στην Εθνική Νέων, τον Ερμή Λαγκαδά και το Αιγάλεω, παίρνοντας για πρώτη φορά την ευκαιρία του σε επίπεδο Stoiximan Basket League.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button