Ποδόσφαιρο

Λάτσιο: Επίσημα τέλος ο Τούντορ, υποψήφιοι οι Σόουζα και Σάρι

Παρελθόν από τον πάγκο της Λάτσιο αποτελεί κι επίσημα ο Ίγκορ Τούντορ μετά από σχετική ανακοίνωση του συλλόγου. Φαβορί για τη διαδοχή του οι Πάουλο Σόουζα και Μαουρίσιο Σάρι.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται κι επίσημα πλέον η Λάτσιο. Όπως γνωστοποίησαν άλλωστε οι Ρωμαίοι μέσα από σχετική ανακοίνωση, ο Ίγκορ Τούντορ παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία κι έριξε τίτλους τέλους στη συνεργασία τους έπειτα από μια σύντομη θητεία τριών μηνών.

«Η Λάτσιο ανακοινώνει σήμερα ότι ο Ίγκορ Τούντορ παραιτήθηκε από προπονητής της πρώτης ομάδας. Ο σύλλογος ευχαριστεί τον τεχνικό για τη δουλειά του και του εύχεται τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο» αναφέρεται στην ανακοίνωση των Λατσιάλι.

Πλέον τα φαβορί για να αναλάβουν τη διάδοχη κατάσταση είναι δυο. Στην μια περίπτωση υπάρχει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Πάουλο Σόουζα που παραμένει εδώ και ένα χρόνο μακριά από τους πάγκους μετά τη θητεία του στη Σαλερνιτάνα, ενώ η δεύτερη επιλογή ακούει στο όνομα Μαουρίσιο Σάρι.

Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Λάτσιο, την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός περιμένει μια απάντηση – θετική ή αρνητική – στη μυθική πρόταση που του έχει προσφέρει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button