Μπάσκετ

Το milestone του Τολιόπουλου και η αρνητική πρωτιά του Μπλούμπεργκς

Στο παιχνίδι του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Βασίλης Τολιόπουλος μπορεί να έμεινε σε… ρηχά νερά αλλά με τους πόντους που σημείωσε έφτασε τους 800, τη στιγμή που ο Μπλούμπεργκς αλλά και σε ομαδικό επίπεδο ο Άρης δεν τα πήγαν καλά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΣΑΚΕ:

*Ο Βασίλης Τολιόπουλος με τους εννιά πόντους που είχε, μπήκε σε μία ακόμη ξεχωριστή λίστα του Άρη Midea. Ο διεθνής γκαρντ έγινε ο 14ος παίκτης των «κιτρινόμαυρων» που έφτασε τους 800 στη Stoiximan Basket League.

*Ο Ρόμπερτ Μπλούμπεργκς έμεινε χωρίς πόντο στα 23:02 λεπτά συμμετοχής του. Είναι ο 13ος μεγαλύτερος χρόνος παρουσίας από παίκτη που δεν σκόραρε σε παιχνίδι του φετινού Πρωταθλήματος και ο μεγαλύτερος από παίκτη του Άρη Midea. Ο προηγούμενος μεγαλύτερος ήταν εκείνος του Λευτέρη Μποχωρίδη που έμεινε άποντος σε 19:09 λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι επίσης απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR για την 6η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

*Σε ομαδικό επίπεδο, ο Άρης Midea σημείωσε τη χειρότερη, φετινή επίδοση του από την περίμετρο. Εκτέλεσε με 14,81% (4/27) από το τρίποντο ενώ το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ του στη σεζόν, ήταν το 17,39% (4/23) του εκτός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα για το Top6. Το 14,81% που είχε χθες κατατάσσεται μάλιστα στη 10η θέση των χαμηλότερων επιδόσεων της σεζόν.

Παράλληλα οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν τη μικρότερη επίδοση εύστοχων τριπόντων τους. Τέσσερα είχαν ακόμη στο ματς της Πάτρας για τον τρίτο γύρο του Πρωταθλήματος και στο ματς στο Περιστέρι για την κανονική περίοδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button