Ποδόσφαιρο

Με δούρειο ίππο τον ΠΑΟΚτση Γκαγκάτση ο τελικός θα επιστρέψει στην Αθήνα

Ο τελικός όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στο ΟΑΚΑ μετά από το «θέλω» του Μητσοτάκη και την απόλυτα θετική διάθεση του ΠΑΟΚτση Μάκη Γκαγκάτση.

Ο (μοναδικός;) υποψήφιος για την ΕΠΟ μίλησε για μία σειρά πραγμάτων και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τελικό του κυπέλλου που ανερυθρίαστα στέλνει μόνιμα στην Αθήνα.

Σε μία δήλωση που βάζει μέσα αρχικά μέσα το Καυταντζόγλειο και το ΟΑΚΑ και στη συνέχεια τονίζει ότι το πρώτο πρέπει να απορριφθεί αν δεν είναι έτοιμο, ουσιαστικά λειτουργεί απόλυτα υποστηρικτικά σε όσους θέλουν να βλέπουν τελικό μόνο στο λεκανοπέδιο…

Συγκεκριμένα για την έδρα του τελικού Κυπέλλου:

«Πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς έπαρση και αλαζονεία, δεν έχει σημασία ότι σήμερα έχουν κριθεί οι εκλογές. Την επόμενη μέρα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ακόμη και οι Ενώσεις που δεν ήταν εδώ σήμερα, ακόμη και οι ΠΑΕ που δεν θα στηρίξουν την συγκεκριμένη κίνηση, μόνο ενωτικά μπορεί να βρει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Φέτος υπήρξε ένα σημείο καμπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο, η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την ομάδα που προέρχομαι και δεν ήταν φαβορί να το κατακτήσει, από τον ΠΑΟΚ. Η κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό, του Κυπέλλου από μία άλλη μεγάλη ομάδα τον Παναθηναϊκό παίζοντας στον τελικό με μία επίσης της πόλης μας, τον Άρη, σε άδειες κερκίδες όμως.

Δεν μπορεί να επαναληφθεί αυτό προφανώς, έχω ακούσει και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, δεν είναι κάτι που διαφωνώ, ίσα-ίσα συμφωνώ. Θα πρέπει να μπει στην προκήρυξη του Κυπέλλου είτε το ΟΑΚΑ, είτε το Καυτανζόγλειο μόνο και εφόσον τηρεί τις προϋποθέσεις για να γίνεται τελικός όταν βρίσκεται σε αυτόν μία ομάδα από την Θεσσαλονίκη. Διαφορετικά, αν δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις, το ΟΑΚΑ είναι μονόδρομος για να γίνεται τελικός με κόσμο, όπως αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάμε ότι το 2022, διοργανώθηκε εκεί τελικός με σχεδόν 55.000 κόσμου, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Ήταν μία γιορτή του ποδοσφαίρου, με ελάχιστα έκτροπα που συνέβησαν πριν, κατά την διάρκεια και μετά την λήξη του. Και αυτό δείχνει ότι αν θέλουμε μπορούμε να τα καταφέρουμε…».   

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button