Μπάσκετ

Η βολική σύμπτωση με το 75% των αποβολών του Ντε Σόουζα

Ο Ντε Σόουζα είναι ένας παίκτης που κάνει πολλά φάουλ, ιδίως σε…. συγκεκριμένα παιχνίδια.

Οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν με 65-80 από τον Παναθηναϊκό έχοντας ως έναν εκ των κορυφαίων παικτών του τον Σίλβιο Ντε Σόουζα ο οποίος συμπωματικά αποβλήθηκε με 5 φάουλ.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που αποβάλλεται ο ταλαντούχος ψηλός, με τις τρεις από αυτές να έχουν έρθει -συμπωματικά- σε σημαντικά παιχνίδια.

Ο Ντε Σόουζα αποβλήθηκε λοιπόν με 5 φάουλ χθες με τον Άρη να έχει τραυματία των δεύτερο σέντερ του (σ.σ. Σανόγκο) και ως τρίτη επιλογή να υπάρχει ο Σλαφτσάκης.

Αποβλήθηκε ακόμη στο -do or die- game 3 της ομάδας με τον Προμηθέα Πατρών στο «Δημήτρης Τόφαλος» όταν ο Άρης κατέληξε να έχει έξι παίκτες είτε εκτός, είτε με τέσσερα φάουλ.

Ακόμη τα πέντε φάουλ είχε συμπληρώσει στο διπλό του Άρη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, σε ένα ακόμη χειρουργείο που ανάγκασε ακόμη και τους πράσινους να ντραπούν.

Αυτό ισχύει λοιπόν με το 75% των αποβολών του Ντε Σόουζα, με την τέταρτη να έρχεται με το Μαρούσι όπου είχε 10 πόντους σε οκτώ λεπτά.

Λόγω… σύμπτωσης λοιπόν, ο Ανγκολέζος αποβλήθηκε σε μόλις τέσσερα παιχνίδια μεν, με τα τρία εξ αυτών όμως να είναι υψίστης σημασίας και τους διαιτητές να τον βγάζουν έξω κατά μέσο όρο μετά από 16 λεπτά παιχνιδιού και 10 πόντους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button