Ποδόσφαιρο

Προχωράει με τον αγωνιστικό σχεδιασμό

Ο Άκης Μάντζιος μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον Άρη, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας, ώστε να προχωρήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός, σύμφωνα με όσα συμφωνήθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση.

Ήδη ο Έλληνας τεχνικός με τους συνεργάτες του, από αγωνιστικής άποψης, ετοιμάζουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας, αναμένοντας φυσικά και την κατάληξη των επαφών που γίνονται για προπονητικό κέντρο και φιλικά παιχνίδια εκτός Ελλάδας. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα θα επιστρέψει για προπόνηση μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Μέχρι τότε όμως θα τρέξουν άλλα θέματα αγωνιστικής φύσεως. Τα πιο σημαντικά των οποίων έχουν να κάνουν με μεταγραφές, αποδεσμεύσεις αλλά και με πωλήσεις. Ιδιαίτερα για το τελευταίο κομμάτι στο προσκήνιο βρίσκεται ο Λόρεν Μορόν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες υποθέσεις.

Μεταγραφικά έχει γίνει μία προεργασία, στο κομμάτι των θέσεων που ψάχνει ποδοσφαιριστές η ομάδα και πλέον θα αρχίσουν σιγά-σιγά να γίνονται οι επιλογές. Τέλος, λογικά τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει ένας κύκλος επαφών με παίκτες που έχουν συμβόλαιο, αλλά δεν υπολογίζονται.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button