Διεθνή

Πρόκριση για τους Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά στο διπλό στο Roland Garros

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στη φάση των «32» στο διπλό ανδρών στο Roland Garros.

Mετά την περσινή τους απόπειρα, οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς έκαναν επιτυχημένη πρεμιέρα στο διπλό ανδρών στο Roland Garros, επικρατώντας των Ντένις Μολτσάνοφ (Ουκρανία) και Τζον-Πάτρικ Σμιθ (Αυστραλία) με 7-6(9), 6-4 και προκρίθηκαν στη φάση των «32».

Στο 1ο σετ τα δύο ζευγάρια διατήρησαν το σερβίς τους, με τα αδέλφια Τσιτσιπά να έχουν συνεχώς το προβάδισμα, όμως το σετ κρίθηκε στο tie break. Eκεί έγινε μάχη, οι Μολτσάνοφ/Σμιθ έφθασαν σε τριπλό set point (6-3), όμως οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτιπάς, με τέσσερις σερί πόντους βρήκαν δική τους ευκαιρία να τελειώσουν το σετ (7-6). Δεν την εκμεταλλεύτηκαν, έσωσαν νέο set point των αντιπάλων τους στο 8-7 και τελικά στην 3η δική τους ευκαιρία κατέκτησαν το σετ με 7-6(9).

Tα αδέλφια Τσιτσιπά ξεκίνησαν με break στο 2ο σετ, προηγήθηκαν 2-0 και διατηρώντας το σερβίς τους πήραν και το σετ με 6-4 και μαζί την πρόκριση στον 2ο γύρο.

Δύο αγώνες για τον Στέφανο Τσιτσιπά τη Δευτέρα

Επόμενοι αντίπαλοί τους θα είναι οι Ιβάν Ντόντινγκ (Κροατία) και Άουστιν Κράγιτσεκ (ΗΠΑ), No.4 στο ταμπλό. Ο αγώνας ορίστηκε να γίνει τη Δευτέρα (3/6) στο court 14 και αναμένεται να αρχίσει στις 16:00, ώρα Ελλάδος.

Αργότερα στο πρόγραμμα της ημέρας στο court 6 έχει προγραμματιστεί ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα, για τον 1ο γύρο στο διπλό μεικτό, μια συνάντηση που ήδη έχει αναβληθεί δύο φορές, με αντιπάλους τον Νάθανιελ Λάμονς (ΗΠΑ) και την Εμα Σιμπαχάρα (Ιαπωνία).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button