Ποδόσφαιρο

Το εκπληκτικό ντιλ και η εκμετάλλευση του κεφαλαίου “Λορέν Μορόν”…

Με 20 γκολ στο Πρωτάθλημα και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Superleague, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ήδη το όνομα του Μορόν συζητιέται εντονότατα στην αγορά, στην πραγματικότητα ήδη βρίσκεται σε πολλές μεταγραφικές λίστες.

Είχε φανταστική χρονιά στην Ελλάδα, έχει συμβόλαιο γι’ ακόμη έναν χρόνο στον Άρη, αλλά δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί στη μεταγραφική περίοδο. Πολλές ισπανικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μορόν και μία από αυτές είναι η Κάντιθ… Είναι εξάλλου αναγνωρίσιμος παίκτης, ο οποίος γνωρίζει άριστα το ισπανικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ο Μορόν δεν δείχνει πρόθυμος να παίξει στη δεύτερη κατηγορία, αλλά θέλει την πρώτη (La Liga). Αυτός είναι και ο λόγος που δείχνει να μην έχει πειστεί για την Κάντιθ.

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν ένα εκπληκτικό deal με την Μπέτις, διότι πλήρωσαν μόλις 350.000 για τη φετινή χρονιά και μάλιστα σε περίπτωση που ο Μορόν παραμείνει και την επόμενη, επίσης θα πρέπει να του καταβάλλει το ίδιο ποσό. Βέβαια, θεωρείται απίθανο, μετά από την εντυπωσιακή χρονιά του Ισπανού, να μην έρθουν προτάσεις. Το ζητούμενο είναι ο Άρης να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο και προς το δικό του συμφέρον το κεφάλαιο “Λορέν Μορόν”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button