Ποδόσφαιρο

Η περίπτωση Φαμπιάνο

Μετά την προφορική συμφωνία με τον Χουλιάν Κουέστα για τριετές νέο συμβόλαιο με τον Άρη, η επόμενη υπόθεση που θα πάρει σειρά είναι αυτή του Φαμπιάνο.

Επιθυμία παραμονής υπάρχει και για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, αλλά όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, το μέγεθος της οικονομικής απόστασης σε συνδυασμό με την πρόθεσή του να υπογράψει το τελευταίο πολυετές -και οικονομικά ενισχυμένο- συμβόλαιο στην καριέρα του, δημιούργησαν μεγάλες αποστάσεις.

Κι αυτές θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερες αν επαληθευτεί η φήμη που θέλει τον Φαμπιάνο να έχει στα χέρια του ενδιαφέρον από σύλλογο του Κατάρ. Από τη στιγμή μάλιστα που οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο του Κυπέλλου και να διασφαλίσουν ευρωπαϊκή συμμετοχή, θεωρείται δύσκολο να υψώσουν και το… ταβάνι τους πάνω από τα 450 χιλιάδες ευρώ που είχαν σκοπό να δώσουν στον 33χρονο στόπερ, ώστε να πλησιάσουν έστω τα θέλω της πλευράς του παίκτη για νέο συμβόλαιο.

Προφανώς θα επιχειρηθεί μια τελευταία κουβέντα, τούτη τη στιγμή όμως οι πιθανότητες για παραμονή του Φαμπιάνο δεν είναι πολλές και σίγουρα δεν είναι με το μέρος της πλευράς του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button