Μπάσκετ

Παπαθεοδώρου: «Ο Προμηθέας θα έχει συνέχεια»

Τι δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Στο ΕΟΚ Web Radio φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, με τον προπονητή του Προμηθέα να κάνει αναφορά στην ομάδα του, για τη σεζόν που τελείωσε μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη.

Τι δήλωσε:

Για τον Προμηθέα: «Ο Προμηθέας έχει ένα κεκτημένο το οποίο δεν είναι δεδομένο. Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και βρίσκεται στις θέσεις 3-6 όλα τα τελευταία χρόνια. Είναι απίστευτο αυτό. Για μια επαρχιακή ομάδα το να είναι τόσο ψηλά χωρίς να έχει τόσο μεγάλο μπάτζετ είναι κάτι αξιομνημόνευτο και εντυπωσιακό. Αυτό δείχνει ότι υπήρχε και θα υπάρχει συνέχεια στην ομάδα».

Για την πορεία τους στο BCL: «Η πορεία μας στο BCL μάς χαροποίησε πάρα πολύ, υπό την έννοια ότι ο θεσμός του BCL φέτος είναι σε πάρα πολύ ψηλό επίπεδο. Για παράδειγμα, η Μάλαγα και η Μούρθια είναι στα ημιτελικά της ACB. Οι ομάδες μετά την 8η θέση και κάτω στην Ευρωλίγκας δεν είναι καλύτερες απ’ τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του BCL. Για τον Προμηθέα το να μπορέσει να κάνει τέτοια πορεία και να αποκλειστεί από έναν αντίπαλο με τον οποίον δε μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό, είναι μια μεγάλη επιτυχία, η οποία μάς γέμισε με πολύ μεγάλη χαρά και αισιοδοξία».

Για τη φετινή σεζόν τού Προμηθέα: «Για ‘μένα, η μεγαλύτερη επιτυχία είναι αυτό που δημιούργησε η ομάδα. Σε κάθε μπασκετική χρονιά αναλόγως το σε τι ομάδα βρίσκεσαι βάζεις και τους ανάλογους στόχους. Στον Προμηθέα οι στόχοι που είχαν δημιουργηθεί ήταν πολύ συγκεκριμένοι να φτάσουμε κάτι απ’ την αρχή και αυτό να μας δώσει στην καθημερινότητά μας καλή ατμόσφαιρα και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλα αυτά τα συνδυάσαμε στον μέγιστο βαθμό, παίξαμε πάρα πολύ κάλο μπάσκετ, φτάσαμε πολύ ψηλά στην Ευρώπη, ήμασταν σταθερά στην 3η-4η θέση στη Basket League όλη τη χρονιά, παίξαμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Το κυριότερο είναι ότι δημιουργήσαμε καινούργιους Έλληνες παίκτες. Αυτήν τη στιγμή η ομάδα έχει αφήσει παρακαταθήκη δύο παιδιά που πέρυσι ήταν στην Elite League σε ομάδες που βρισκόντουσαν στις πολύ χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και φέτος ξεκίνησαν βασικοί στο play-in παιχνίδι με τη Λε Μαν. Υπάρχουν παιδιά από πίσω που δεν είχαν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά θα ακολουθήσουν στο μέλλον. Γενικά η ομάδα έκανε μια εξαιρετικά όμορφη χρονιά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button