Ποδόσφαιρο

Μάντζιος: «Δεχτήκαμε δύο γκολ χωρίς φάση-Μεγάλος στόχος το Κύπελλο»

Τι δήλωσε ο προπονητής του Άρη.

Άδικο χαρακτήρισε εμμέσως ο Άκης Μάντζιος το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας ωστόσο ικανοποιημένος από την προσπάθειά των παικτών του.

Ο έμπειρος τεχνικός εστίασε φυσικά στον τελικό του Κυπέλλου και τον στόχο που έχει η ομάδα για να το φέρει στη Θεσσαλονίκη.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για αυτή την εκπληκτική προσπάθεια και τη βοήθεια που μας έδωσαν. Ηταν ένα ένα κλασσικό ντέρμπι. Ισως χωρίς ποιότητα, φάσεις αλλά με ένταση και μονομαχίες. Ημασταν προετοιμασμένοι σωματικά και πνευματικά. Δυστυχώς δίχως καμία φάση από τον αντίπαλο δεχθήκαμε δύο γκολ και χάσαμε το ματς. Στο δεύτερο μέτρησε και η ποιότητα του Κωνσταντέλια. Σίγουρα ήμαστε στεναχωρημένοι. Θέλαμε τη νίκη για εμάς, για όλο τον οργανισμό και τον κόσμο. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να ξεκινήσουμε από σήμερα κιόλας τη δουλειά για τον τελικό. Να δώσουμε τα πάντα και να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη”, δήλωσε αρχικά ο Μάντζιος, πριν ερωτηθεί για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στην ομάδα το αποψινό αποτέλεσμα. “Έγινε προσπάθεια και ήταν πολύ καλή. Εδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν. Αυτό αναγνωρίστηκε από τον κόσμο και τον ευχαριστώ για ακόμη μία φορά”.

Κλείνοντας ο Μάντζιος σημείωσε ότι, “είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Οχι παραπάνω όμως απ’ όσο πρέπει. Το Κύπελλο είναι ο μεγάλος μας στόχος και θα κάνουμε τα πάντα για να το φέρουμε στη Θεσσαλονίκη”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button