ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Βαριές καταγγελίες δημοσιογράφου για απειλές από Αλέγκρι: «Θα σου κόψω τα αυτιά και θα σου σπάσω τα μούτρα» (pic)

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες από διευθυντή ιταλικής εφημερίδας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο τεχνικός της Γιουβέντους τον απείλησε ευθέως και τον εξύβρισε αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Η Γιουβέντους κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 1-0 κόντρα στην Αταλάντα, με γκολ που πέτυχε ο Βλάχοβιτς στο τέταρτο λεπτό, και να στεφτεί Κυπελλούχος Ιταλίας. Αυτό ήταν το πρώτο τρόπαιο της «Μεγάλης Κυρίας», ύστερα από την κατάκτηση του Κυπέλλου τη σεζόν 2020-21.

Τα πανηγύρια στο στρατόπεδο του συλλόγου ήταν έντονα, εκείνος που δεν έμεινε μόο σε αυτά ωστόσο φαίνεται ότι ήταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο προπονητής του κλαμπ από το Τορίνο δέχεται κατηγορίες περί απειλών από τον διεθυντή τη εφημερίδας Tuttosport, Γκουίντο Βατσάγκο.

Ο ίδιος μάλιστα, αναφέρει αναλυτικά τα όσα ισχυρίζεται ότι του είπε ο 56 κόουτς της «βέκια σινιόρα».

«Σκατά διευθυντής είσαι! Ναι, εσύ σκατένιε διευθυντή. Γράψε την αλήθεια στην εφημερίδα σου, όχι αυτό που σου λέει η κοινωνία! Σταματήστε να παίζετε με την ομάδα. Κοίτα, ξέρω πού θα σε βρω. Ξέρω πού να σε περιμένω. Θα έρθω να σου κόψω και τα δύο αυτιά. Θα έρθω να σου σπάσω τα μούτρα. Γράψε την αλήθεια στην εφημερίδα», γράφει με δημοσίευμα του ο εν λόγω δημοσιογράφος και μένει να δούμε αν θα κινηθεί δικαστικά επί του θέματος.

Για την ώρα, ο Αλέγκρι και οι παίκτες της Γιουβέντους γιορτάζουν το 15 Κύπελλο στην ιστορία του σπουδαίο συλλόγου σε μία δύσκολη και γεμάτη σκαμπανεβάσματα χρονιά για την ομάδα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό άρθρο:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button