Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση για γέλια από Παναθηναϊκό, που θυμήθηκε το ΟΑΚΑ…

Ακόμη και τώρα συνεχίζουν να προκαλούν τον γέλωτα στον Παναθηναϊκό, αποδεικνύοντας πως από την αρχή ο στόχος τους ήταν ένας και μοναδικός, δηλαδή να παίξουν στο ΟΑΚΑ τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επιμένουν στην αστειότητα κι ενώ το μεσημέρι μιλούσαν για την προκήρυξη, όσον αφορά το Πανθεσσαλικό, αυτή την προκήρυξη την ξεχνούν στην αναφορά τους για το ΟΑΚΑ. Ενώ προσπαθούν να δικαιολογήσουν όσα είπε ο πρώην τερματοφύλακας και παράγοντάς τους, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Είναι προφανές πως αυτή η διαρροή που έβγαλαν έχει να κάνει με τις πολλές αντιδράσεις κατά του Αλαφούζου από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τον φόβο μήπως γίνουν επεισόδια και προσπαθεί να αμβλύνει τις εντυπώσεις με αυτή την αστεία διαρροή.

Σε αυτή αναφέρονται τα εξής:

«Για τον τελικό του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι πρέπει να είναι γιορτή και επομένως να γίνεται με κόσμο, πάντα με τις ενδεδειγμένες προϋποθέσεις. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ χρηματοδότησε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διεξαχθεί ένας τελικός γιορτή με κόσμο και ασφάλεια στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας. Αντί αυτού η ΕΠΟ εμμένει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ένα μικρό γήπεδο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Ελπίζουμε έστω και την ύστατη ώρα η ΕΠΟ και ο Άρης να αντιληφθούν ότι ο τελικός πρέπει να γίνει με φιλάθλους στο ΟΑΚΑ.

Επιπλέον για το σύνολο των δηλώσεων του κ. Κωνσταντίνου, οι απόψεις του αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας χωρίς γνώση της πραγματικότητας. Φυσικά δεν έχει την παραμικρή σχέση ή επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button