Ποδόσφαιρο

Θέλετε κόσμο στον τελικό; Απόδειξη!

Δύο εβδομάδες απομένουν για τον τελικό του Κυπέλλου κι ενώ όλα θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρα, εμείς δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα έχει κόσμο στο γήπεδο.

Μέχρι τώρα κανείς δεν ασχολήθηκε επί της ουσίας για να γίνει ό,τι απαιτείται, προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα. Φυσικά εκείνο που τους ενδιέφερε ήταν πώς θα “καταφέρουν” τον Άρη, με επικοινωνιακές κορώνες, για να μεταφερθεί η έδρα του τελικού στο ΟΑΚΑ.

Αυτό δεν τους πέρασε, γιατί η ΠΑΕ Άρης και ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν ξεκάθαροι από την αρχή για την τήρηση της προκήρυξης, όμως χάθηκε χρόνος και φτάσαμε στο… πάρα πέντε, για να αφήνετε ανοικτό παράθυρο για παρουσία κόσμου. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και λογικά θα μάθουμε οριστικά την προσεχή Τρίτη, μετά τη συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η στάση που θα κρατήσει τώρα ο Παναθηναϊκός και αν θα πει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους δεν θέλει την παρουσία των φίλων του…

Ο Άρης θα είναι και πάλι ξεκάθαρος, ζητώντας την παρουσία κόσμου στον τελικό του Πανθεσσαλικού, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στη στάση που θα κρατήσουν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι… Θέλετε κόσμο στον τελικό; Απόδειξη!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button