Ποδόσφαιρο

Περιμένει τους Βέλεθ-Σαμόρα ενόψει «Καραϊσκάκης»

Ο Άρης στρέφει το βλέμα του στον Ολυμπιακό.

Τα πλέι οφ συνεχίζουν με φρενήρεις ρυθμούς και ο Άρης δεν έχει χρόνο και διάθεση να σταθεί στην νίκη επί της Λαμίας. Η αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό πλησιάζει και οι προπονήσεις είναι κρίσιμες. Χθες, Δευτέρα, οι κιτρινόμαυροι αρκέστηκαν σε αποθεραπεία, ενεργοποίηση, pressing και τακτική.

Ο Άκης Μάντζιος έβγαλε από το μυαλό των παικτών του την 2η στροφή των πλέι οφ και ξεκίνησε την ανάλυση του επόμενου αντιπάλου συνεχίζοντας τις δοκιμές.

Σήμερα, Τρίτη, οι κιτρινόμαυροι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το μεσημέρι και ο Άκης Μάντζιος θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για το παιχνίδι στο Φάληρο. Με δεδομένη την αλλαγή τακτικής και πλάνου. Απέναντι σε έναν ποιοτικότερο και πιο επικίνδυνο αντίπαλο που παίζει τα ρέστα του για τον τίτλο.

Οι απόντες Βέλεθ και Σαμόρα κάνουν αγώνα δρόμου για την 3η αγωνιστική. Χωρίς όμως να υπάρχει διάθεση για ρίσκα. Από την σημερινή προπόνηση θα αποφασιστούν τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον Άκη Μάντζιο να έχει πάντα το μυαλό του και στην 4η αγωνιστική – την μία από τις δύο εναπομείνασες πρόβες τελικού – απέναντι στον Παναθηναϊκό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button