Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στο σπίτι (με κόσμο) μετά από τρεις μήνες

Ο Άρης έχει να παίξει στην έδρα του με κόσμο από τις 26 Νοεμβρίου, όταν υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό και επικράτησε με 2-0.

Όσον αφορά το “Κλεάνθης Βικελίδης” γενικά, ήταν 24 Ιανουαρίου όταν ο Άρης υποδέχθηκε τη Νίκη Βόλου για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, σ’ ένα παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Τότε οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 3-0, σ’ ένα ματς που ήταν το τελευταίο στη Θεσσαλονίκη, καθώς ακολούθησε ένα σερί αγώνων μακριά από το… σπίτι. Με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να… επιστρέφει στο γήπεδό της, την ερχόμενη Κυριακή, αντιμετωπίζοντας τον ΝΠΣ Βόλο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Super League, ο Άρης κατά σειρά έπαιξε με Κηφισιά (0-1), Πανσερραϊκό (1-1), ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) και Ατρόμητο (0-2). Σε ό,τι έχει να κάνει με το Κύπελλο, από τις 24 Ιανουαρίου κι έπειτα οι κιτρινόμαυροι αγωνίστηκαν με τη Νίκη Βόλου (2-2) και τον Παναιτωλικό (0-1).

Από εκεί και πέρα, στο ματς κόντρα στο Βόλο την προσεχή Κυριακή, το “Κλεάνθης Βικελίδης” θα αποκτήσει ξανά ζωή για πρώτη φορά έπειτα από τρεις μήνες! Οι κιτρινόμαυροι αγωνίστηκαν για τελευταία φορά με φιλάθλους στις 26 Νοεμβρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button