Ποδόσφαιρο

Αποστολή χωρίς Φαμπιάνο, Ρόουζ και Κουέστα για τον Βόλο

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό (30/01, 19.00) δεύτερο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, για τη φάση των “8” του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου (30/01), στο πλαίσιο της φάσης των «8» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Βέλεθ, Βερστράτε, Νταρίντα, Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Μενέντες, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Φαμπιάνο (διάταση προσαγωγών), Ρόουζ (ολοκλήρωσε τον αγώνα με την Κηφισιά με ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο), Κουέστα (ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης για τη μέση), Ζουλ (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Οντουμπάζιο, Σουλεϊμάνοφ, Πάρντο, Ρουπ, Ματαρίτα, Κάρλσον”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button