Ποδόσφαιρο

Δίνει… ανάσες και ευκαιρίες!

Ο Άρης επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου από την Αθήνα και σήμερα μπαίνει στο λεωφορείο με προορισμό τον Βόλο, για τον επαναληπτικό της Τρίτης (30/01, 19.00) κόντρα στην τοπική Νίκη.

Ακόμη ένα ταξίδι μέσα σε λίγα 24ωρα για την ομάδα και με το σκορ του πρώτου αγώνα να προσφέρει στον Άκη Μάντζιο την ευκαιρία για μαζικό ροτέισον.

Στην Καισαριανή ο Έλληνας τεχνικός συνδύασε τις επιλογές του μεταξύ βασικών και αναπληρωματικών, παίρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το ίδιο φυσικά θα επιδιώξει και στο Πανθεσσαλικό, γνωρίζοντας όμως ότι αρκετοί είναι στα… κόκκινα και πρέπει να δώσει ανάσες.

Βέλεθ, Παναγίδης, Φατόρε, Ζουλ, Γκαρθία, Πάρντο, Δεληζήσης και όχι μόνο θα πάρουν χρόνο στο αυριανό παιχνίδι, με κάποιους εξ αυτών να είναι και στο αρχικό σχήμα, όπου θα παραμείνουν κάποιοι από αυτούς που ξεκίνησαν κόντρα στην Κηφισιά.

Παίκτες όπως οι Φαμπιάνο, Οντουμπάζιο, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ και Μορόν μεταξύ άλλων θα πάρουν ανάσες και θα επιστρέψουν για το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου (03/02, 19.30) με τον Πανσερραϊκό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button