Ποδόσφαιρο

Οταν ο Νταμπάνοβιτς προκάλεσε χαμό με την διαιτησία του στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (VIDEO)

Η ΚΕΔ όρισε τον Νίκολα Νταμπάνοβιτς για το «Βικελίδης» στη ρεβάνς Άρης – ΑΕΚ, μετά απ’ όσα συνέβησαν πέρυσι στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στην «OPAP Arena».

Συγκεκριμένα στις 19 Μαρτίου, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κόλλησαν στο «μηδέν» στο ντέρμπι με το οποίο είχε κλείσει και το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Στο φινάλε έγιναν όλα όσα δεν έγιναν την υπόλοιπη διάρκεια του ματς. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Τσοκάι στο 90+8′ για σκληρό μαρκάρισμα στον Πινέδα, με τον Νταμπάνοβιτς να τον αποβάλλει αφού είδε τη φάση στο VAR.

Στο 90+10′ ο Νταμπάνοβιτς σφύριξε πέναλτι για μαρκάρισμα του Παλάσιος στον Αραούχο, το οποίο όμως πήρε πίσω δίνοντας επιθετικό φάουλ, χωρίς να τσεκάρει τη φάση στο «on-field review».

Στο ημίχρονο μάλιστα της τότε αναμέτρησης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε κι ανακοίνωση. Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν για τρεις φάσεις. Στο 32′ για αποβολή του Άμραμπατ με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Χουάνκαρ, με τον διαιτητή να σφυρίζει μόνο το φάουλ. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Χατζισαφί, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χουάνκαρ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button