Ποδόσφαιρο

Πίστη για το +6, παρά τα προβλήματα

Στον Άρη πλέον υπάρχει η βεβαιότητα ότι μπορεί να πάει στη δεύτερη διακοπή με +6 βαθμούς, αξιοποιώντας τους αγώνες με Ατρόμητο και Βόλο, οι οποίοι θα αλλάξουν άρδην την ψυχολογία στο εσωτερικό και το περιβάλλον του οργανισμού.

Ο στόχος της συγκέντρωσης 20 βαθμών πριν τα crasttest με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την ΑΕΚ στην Αθήνα είναι εφικτός, υπό την έννοια ότι παρά την πληθώρα των προβλημάτων λόγω τραυματισμών και του περιορισμού των επιλογών του Άκη Μάντζιου, είναι στις δυνατότητες της ομάδας οι νίκες απέναντι σε Ατρόμητο και Βόλο.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεκάθαρη εικόνα περί της δυναμικής των δύο ομάδων, κυρίως όμως πλέον νιώθουν οι ίδιοι καλά, γιατί στον τελευταίο μήνα εδραιώθηκε μια ομάδα παικτών, πάνω στους οποίους μπορεί να στηριχθεί το σύνολο.

Σαν την αμυντική τετράδα των Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι και Μοντόγια, τους Βερστράτε-Νταρίντα στον άξονα της μεσαίας γραμμής και τους Σουλεϊμάνοφ-Μορόν στη γραμμή κρούσης. Πρόκειται για οκτώ ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν τη βάση της ομάδας, ταυτοχρόνως της προσδοκίας του Μάντζιου ότι την ερχόμενη Κυριακή -απέναντι στον Ατρόμητο- θα έχουν επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας και αυτοί που θα έρθουν από τον πάγκο.

Το δε βασικό κέρδος των τελευταίων δύο εβδομάδων είναι η πίστη στο εσωτερικό του συνόλου γι’ αυτό το 2Χ2, το οποίο θα εδραιώσει τους κιτρινόμαυρους στην πρώτη εξάδα, τονώνοντας παράλληλα και το αίσθημα της αυτοπεποίθησης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button