Ποδόσφαιρο

Η βελτίωση στα… στημένα

Ο Άρης κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά με 1-0 στην έδρα του, όντας αποτελεσματικός σε έναν τομέα που παραδοσιακά “πονούσε” τα τελευταία χρόνια.

Οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν μία αρκετά καλή εμφάνιση, παρουσιάζοντας διαφορετικά στοιχεία όπως και μία άλλη εικόνα στις στατικές φάσεις. Μία μόνιμη πληγή για τους κιτρινόμαυρους, η οποία όμως τείνει να εξελιχθεί σε πλεονέκτημα.

Η κομπίνα των Φεράρι και Πάλμα στο κόρνερ του 67ου λεπτού, με τη σέντρα του Αργεντινού και ήρθε η κεφαλιά του Φαμπιάνο και το χέρι του Σίροτα. Ο Βραζιλιάνος αργότερα απείλησε και πάλι από ωραία εκτέλεση φάουλ του Ματαρίτα, Συν φυσικά την κομπίνα και το γκολ του Φαμπιάνο κόντρα στην Αραράτ την περασμένη εβδομάδα.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια ο Άρης αρχίζει να παίρνει πράγματα από τις στημένες μπάλες, κάτι που είναι άκρως σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, καθώς ένα μεγάλο ποσοστό των γκολ που επιτυγχάνονται, προέρχονται από τέτοιες φάσεις.

Αν αναλογιστεί μάλιστα κάποιος ότι η ομάδα δεν έχει πολλά ψηλά κορμιά, τότε τα παραπάνω αποκτούν και μεγαλύτερη αξία. Ειδικά απέναντι σε μία ψηλή και δυνατή ομάδα, όπως η Ντιναμό Κιέβου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button