Ποδόσφαιρο

Αναζητά την ουσία!

Στον πρώτο αγώνα με την Αραράτ στην Αρμενία ο Άρης παρουσίασε μια εικόνα που προβλημάτισε, καθώς από την ομάδα έλειπαν πολλά από τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν, όπως η πίεση στον αντίπαλο και η δημιουργία στην επίθεση.

Ενόψει της ρεβάνς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, γίνεται προσπάθεια να διορθωθούν κάποια πράγματα, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Ασφαλώς και θαύματα δεν μπορούν να γίνουν σε διάστημα μίας εβδομάδα, αλλά για το παιχνίδι με τους Αρμένιους μπαίνουν ζητήματα στην εξίσωση, όπως οι αλλαγές σε κάποια πρόσωπα στην ενδεκάδα και στην προσέγγιση της αναμέτρησης.

Ο Άρης στην έδρα του υποχρεούται να γίνει πιο ουσιαστικός και να δείξει στους Αρμένιους ότι έχει το “πάνω χέρι” για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο, παρά το 1-1 του πρώτου αγώνα και την κακή εικόνα που παρουσίασαν εκεί οι κιτρινόμαυροι.

Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να προχωρήσει σε μικροπαρεμβάσεις, ούτως ώστε να πετύχει την ουσία που χρειάζεται να έχει η ομάδα του, ειδικά στο κομμάτι της δημιουργίας. Γι’ αυτό και στο επίκεντρο των αλλαγών που προσανατολίζεται να κάνει είναι κυρίως ο άξονας και η επίθεση, θέτοντας ως βασικό στόχο την τόνωση στα τρεξίματα, το πρέσινγκ και το ποδόσφαιρο κυριαρχίας που θέλει να παίζει η ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button