Ποδόσφαιρο

Στη Σκωτία ασχολούνται συνεχώς με τον Πάλμα

Ο Λουίς Πάλμα είναι γνωστό ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρέιντζερς και δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωπος της σκωτσέζικης ομάδας στρατοπέδευσε στην Ελλάδα και τον παρακολούθησε στα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Επίσημη κίνηση δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά από τότε που… κυκλοφόρησε το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς, στη Σκωτία έχουν καθημερινά δημοσιεύματα γύρω από το όνομα του 23χρονου ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα.

Ένα σημερινό «προσθέτει» μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον Λουίς Πάλμα και από άλλες χώρες, που δεν είχαν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα.

Η ιστοσελίδα rangersnews γράφει σε χθεσινό ρεπορτάζ της: «Αναμφισβήτητα δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής στην εθνική ομάδα της Ονδούρας, πιο τεχνικά προικισμένος από τον πολυπόθητο εξτρέμ του Άρη Θεσσαλονίκης, Λουίς Πάλμα. Ένας άνθρωπος που έχει σημειώσει 10 γκολ και δημιούργησε ακόμη έξι μόνο αυτή τη σεζόν, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από Ρέιντζερς, Άντερλεχτ και αρκετούς συλλόγους στη Γερμανία, την Ιταλία, τις ΗΠΑ, ακόμη και τη Βραζιλία».

Προφανώς το όνομα του Πάλμα θα ακουστεί πολύ το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο ο ίδιος θα πρέπει να παραμείνει με το μυαλό στον Άρη και πως η ομάδα θα πετύχει τον στόχο που της έχει απομείνει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button