Ποδόσφαιρο

Σε όλη την Ελλάδα, όλα τα ΜΜΕ συμφωνούν ότι ο Άρης σφάζεται, με μία θλιβερή υποσημείωση

Όλοι το βλέπουν, εκτός από όταν προσπαθούν σκληρά να μη το δούνε.

Αν ασχοληθείτε με τα ΜΜΕ όλης της Ελλάδας τις τελευταίες δέκα περίπου ημέρες θα παρατηρήσετε ότι όλα τα μέσα, ανεξαρτήτως της ομάδας στην οποία είναι φίλα προσκείμενα έχουν συμφωνήσει ότι ο Άρης σφάζεται.

Εδώ όμως πρέπει να μπει μία θλιβερή υποσημείωση, ότι ναι μεν όλοι συμφωνούν ότι ο Άρης σφάζεται, αλλά κάνουν μία πολύ μεγάλη εξαίρεση όταν πρόκειται για τη δική τους ομάδας.

Τα μέσα της εξυγίανσης ωρυόταν με την σκανδαλώδη εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού. Με το πέναλτι στο χέρι του Εμβιλά το οποίο δεν δόθηκε και το γκολ του Ιτούρμπε που ακυρώθηκε επειδή ο διαιτητής… σφύριξε καταλάθος!

Έτσι και χθες τα μέσα που είναι φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό ήταν εκτός εαυτού με τη σφαγή την οποία δέχθηκε ο Άρης από την ΑΕΚ. Για το καταφανέστατο πέναλτι που δε δόθηκε και την τραβηγμένη πρώτη κίτρινη στον Ετέμπο.

Βέβαια οι πρώτοι έμειναν… βουβοί σήμερα, ενώ οι δεύτεροι έκαναν πως δε καταλαβαίνουν στα ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή τα μέσα του Παναθηναϊκού έχουν επίσης ξεσπαθώσει με την εύνοια όλων των υπολοίπων (σε βάρος του Άρη) με πολύ μεγάλη ερώτηση να είναι το πως θα αντιδράσουν αν υπάρξει σφαγή στο Άρης-Παναθηναϊκός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button