Ποδόσφαιρο

Γενάρης, ένας μήνας που θα κρίνει πολλά!

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λιβαδειά, έχει μπροστά του τον Παναιτωλικό την προσεχή Πέμπτη (29/12, 18.00), πρέπει να συνέλθει όμως σύντομα, καθώς ο Γενάρης είναι ο μήνας της κρίσης.

Ο Αλαν Πάρντιου ένιωθε σίγουρος ότι η ομάδα του θα έδινε συνέχεια στις δύο εντυπωσιακές νίκες που είχε πετύχει απέναντι σε Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα, πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ. Στην πράξη αποδείχθηκε το αντίθετο, καθώς οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν την ίδια αγωνιστική εικόνα στα ματς με τον Λεβαδειακό. Στον αγώνα του Κυπέλλου πήραν μεν το αποτέλεσμα, αλλά εμφανίστηκαν ελαχίστως δημιουργικοί και «σώθηκαν» από δύο εκτελέσεις φάουλ, ενώ στο παιχνίδι Πρωταθλήματος ξεπέρασαν το πρόβλημα της δημιουργίας, αλλά εκεί παρουσιάστηκαν ουδόλως εύστοχοι.

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα κλείσει τη χρονιά, πριν τον ερχομό του πιο απαιτητικού μήνα της χρονιάς, του Γενάρη. Αυτός θα αρχίσει με το ντέρμπι της Τούμπας και θα «συνεχίσει» με τα ματς που θα δείξουν την πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα και θα κρίνουν στον στόχο του Κυπέλλου. Σε αυτόν τον μήνα, «γκέλες» σαν αυτή της Λιβαδειάς, μπορεί να αποδειχθούν καταδικαστικές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button