Μπάσκετ

Τζος Χάγκινς όπως… Σμους Πάρκερ

Η νέα πολύ καλή εμφάνιση του Χάγκινς στον δημιουργικό τομέα έφερε… ρεκόρ.

Μοιράζοντας 13 ασίστ ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση παίκτη του Άρη εδώ και δεκαετίες, αφού στον ίδιο αριθμό είχε φτάσει ο Σμους Πάρκερ στις 14 Μαρτίου 2004 σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Οι 13 ασίστ είναι βέβαια και ρεκόρ καριέρας για τον Χάγκινς στο ελληνικό Πρωτάθλημα αφού η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν εκείνη της 7ης αγωνιστική του περσινού Πρωταθλήματος όταν ως παίκτης του Περιστερίου μοίρασε εννιά κόντρα στη Λάρισα.

Πέραν από τις 13 ασίστ του, ο Τζος Χάγκινς είχε 14 πόντους και σημείωσε το τρίτο double-double της σεζόν με πόντους και ασίστ, κάτι που έκαναν ο Τιμ Φρέιζιερ και ο Κώστας Σλούκας στη 2η αγωνιστική. Με την επίδοση του στο σκοράρισμα μάλιστα, ξεπέρασε τους 200 πόντους σε 18 ματς στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Με τις 13 ασίστ ο Χάγκινς ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση της φετινής Basket League αφού σε αυτήν έφτασε και ο Κώστας Σλούκας στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Περιστέρι bwin για τη 2η αγωνιστική. Είναι ρεκόρ περιόδου στο φετινό Πρωτάθλημα το +12 που είχε στην αναλογία ασίστ/λαθών αφού έκανε μόνο ένα λάθος. Έτσι ξεπέρασε το +10 που είχαν σημειώσει ο Κώστας Σλούκας στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Περιστέρι bwin (13/3) και ο Τόμας Ουόκαπ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα (10/0).

Ο γκαρντ του Άρη σημείωσε και νέο ρεκόρ περιόδου στην «οικονομία» με συντελεστή +13 (13 ασίστ, ένα κλέψιμο, ένα λάθος) αφού ξεπέρασε το +12 του Κώστα Σλούκα στη 2η, το +11 του Τιμ Φρέιζιερ στη 2η και το +10 του Τόμα Ουόκαπ στην 1η αγωνιστική.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button