Ποδόσφαιρο

Το δίλλημα της επίθεσης!

Βάσει των όσων έχει πει και έχει κάνει ο Άλαν Πάρντιου μέχρι τώρα στα παιχνίδια που είναι στον πάγκο του Άρη, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι έχει δύο επιλογές για την κορυφή της επίθεσης στο μυαλό του.

Αυτές είναι ο Άντρε Γκρέι και ο Ζερβίνιο, παρότι έχει χρησιμοποιήσει και τον Λούις Πάλμα σε αυτή τη θέση. Αυτή τη στιγμή, κανείς από τους δύο δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελε ο Άγγλος τεχνικός, κάτι που είπε μάλιστα και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ιωνικό.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι αμφότεροι σκόραραν κόντρα στους Νικαιώτες και έκριναν το τελικό αποτέλεσμα, μεγαλώνοντας τον πονοκέφαλο του Άλαν Πάρντιου σε ό,τι έχει να κάνει με τη κορυφή της επίθεσης.

Από σήμερα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον Παναθηναϊκό, θα φανούν και οι προθέσεις του Άγγλου τεχνικού. Ίσως ο Ζερβίνιο ταιριάζει περισσότερο στο ματς της Λεωφόρου, όμως ο Γκρέι κέρδισε πόντους το περασμένο Σάββατο, οπότε είναι από τα ερωτηματικά της ενδεκάδας ενόψει του ντέρμπι, με την απάντηση να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button