Ποδόσφαιρο

Τα διλλήματα της ενδεκάδας

Το παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό πλησιάζει και ο Χερμάν Μπούργος ετοιμάζει τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο Αγρίνιο.

Η λύση στο θέμα με τους ξένους και και ο τραυματισμός του Οντουμπάζιο κάνουν πιο ξεκάθαρα τα πλάνα του Αργεντινού τεχνικού, στα οποία όμως υπάρχουν ακόμα 1-2 ερωτηματικά.

Η μία θέση είναι στα χαφ, με τον Ντιόπ να κερδίζει αρκετούς πόντους κόντρα στο Λεβαδειακό και… να παίζει δυνατά για να ξεκινήσει στο Αγρίνιο, έχοντας ίσως και ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Νταμπό. Σήμερα θα φανεί εάν αυτό θα αποφασίσει ο Μπούργος, με τον Ντιόπ να δείχνει πλέον ότι μπορεί να αγωνιστεί για περισσότερα από 60-70 λεπτά.

Σίγουρα μία θέση “παίζεται” και μπροστά, με την επιστροφή του Ιτούρμπε στην αποστολή, εκεί όμως τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Ο Μαντσίνι δεν βγαίνει από την ενδεκάδα σ’ αυτή τη φάση, ο Γκρέι είναι ο μοναδικός έμπειρος καθαρός φορ, όπως δύσκολα μένει εκτός και ο Πάλμα. Πέραν των Ιτούρμπε και Καμάτσο, υπάρχει και ο Γκαρθία, που διεκδικεί επίσης μία θέση και ίσως έχει και το προβάδισμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button