Ποδόσφαιρο

Μόνο η Γκόμελ στο μυαλό τους!

Μπορεί χθες να βγήκαν τα υπογκρούπ για την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League, που θα γίνει τη Δευτέρα (18/07), αλλά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο σκέφτονται μόνο τα ματς με τους Λευκορώσους.

Η ευρωπαϊκή εβδομάδα του Άρη αρχίζει από τη Δευτέρα, όμως η ομάδα έχει μπει από χθες στο κλίμα των πρώτων επίσημων αγώνων της σεζόν. Οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης (21/07, 21.00) κόντρα στην Γκόμελ.

Ο κύκλος των φιλικών και των δοκιμών έκλεισε για τον Χερμάν Μπούργος, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα δείξει τι ακριβώς έχει στο μυαλό του για το επερχόμενο ματς με τους Λευκορώσους, με τις περισσότερες θέσεις να μοιάζουν “κλειδωμένες” και μία-δύο να είναι αυτές που ακόμα “παίζονται”.

Από σήμερα θα γίνει και μία επαναξιολόγηση της κατάστασης του Χουάν Ιτούρμπε. Ο Παραγουανός έμεινε προληπτικά εκτός από το φιλικό με τον Ιωνικό, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο η κατάστασή του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία. Επίσης από σήμερα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ζερβίνιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button