Ποδόσφαιρο

Εν αρχή ην… η άμυνα!

Ο Άρης έχει τα βασικά κομμάτια του “παζλ” της αμυντικής του γραμμής και θέλει να προσθέσει κάποια συγκεκριμένα, τα οποία θα το ολοκληρώσουν.

Η άμυνα είναι μία από τις γραμμές των κιτρινόμαυρων που θα έχουν σχετικά περιορισμένες διαφοροποιήσεις. Υπάρχει η ανανέωση του βασικού γκολκίπερ της ομάδας, Χουλιάν Κουέστα και ένα από τα κορυφαία κατά γενική ομολογία δίδυμα στο κέντρο της άμυνας, αποτελούμενο από τους Γιακούμπ Μπράμπετς και Φαμπιάνο Λέινσμαν, που είναι η βάση της ομάδας.

Στα δεξιά μετά την αποχώρηση των Σούντγκρεν, Σάκιτς, υπάρχει ο Σαλέμ Εμπακατά, ενώ στα αριστερά ήδη έχουμε τον Μάρβιν Πίρσμαν, που έρχεται θεωρητικά για βασικός. Για τη θέση που απομένει στα δεξιά ο Σαντιάγκο Αρίας είναι προτεραιότητα -όχι όμως η μοναδική επιλογή- και εφόσον έρθει τότε ο Άρης θα κλείσει το κεφάλαιο των βασικών στην άμυνά του.

Στα αριστερά υπάρχει ο Λούμορ, μετά την οριστικοποίηση της αποχώρησης και του Γκάνεα, με τον Άρη να ψάχνει παίκτη, αλλά να μην “καίγεται”, καθώς ο Γκανέζος μπορεί να παραμείνει ως μπα απ του Πίρσμαν. Στα στόπερ ο Άρης έχει τους βασικούς (Φαμπιάνο-Μπράμπετς), ο Δεληζήσης αναμένεται να συνεχίσει κανονικά, όμως στο πλάνο υπάρχει η πρόθεση για την απόκτηση ακόμη στόπερ, που θα κλείσουν την πεντάδα στο κέντρο της άμυνας.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button