Ποδόσφαιρο

Ήδη ο Άρης πλήττεται! Προγραμματισμός, ανανεώσεις και μεταγραφές επηρεάζονται από το «μπάχαλο» της ΕΠΟ

Ακόμη και αν στο τέλος δε καταφέρουν -όπως είναι το λογικό- να στερήσουν την Ευρώπη από τον Άρη, ήδη έχουν πλήξει τους κιτρινόμαυρους.

Ο Άρης δίνει μία ακόμη μάχη που δε θα έπρεπε να δώσει. Οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν έναν ανήθικο πόλεμο, από ανθρώπους που δεν μπορούν να αντέξουν ότι ο Άρης τους πάτησε μέσα στο γήπεδο.

Ακόμη και αν όπως λέει η λογική δεν υπάρξει κάποια τιμωρία, ο Άρης ήδη πλήττεται, όντας αναγκασμένος να στρέψει το βλέμμα του σε πολύ μεγάλο βαθμό με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Άρης δεν μπορεί αυτήν την στιγμή να διαπραγματευτεί με την άνεση που θα έπρεπε. Παίκτες και μάνατζερ δεν έχουν την ίδια σιγουριά με την συγκεκριμένη υπόθεση να εκκρεμεί, πρόβλημα που έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με τις ανανεώσεις.

Ταυτόχρονα ο Άρης δεν μπορεί να κάνει τον προγραμματισμό του με σιγουριά, με τις ημερομηνίες της προετοιμασίας να κλειδώνουν αφού τελεσιδικήσει το θέμα της Ευρώπης.

Έτσι ακόμη και αν δε καταφέρουν (όπως είναι το λογικό) να βγάλουν τον Άρη εκτός Ευρώπης θα έχουν καταφέρει να πάνε πίσω μέρος του προγραμματισμού της ομάδας, αλλά και να αναγκάσουν τους κιτρινόμαυρους να διαπραγματευτούν σε καθεστώς αβεβαιότητας σε μία πολύ σημαντική χρονική περίοδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button