Ποδόσφαιρο

Πειστική επανεμφάνιση από Μπερτόγλιο!

Ο Αργεντινός επέστρεψε μετά από καιρό στο βασικό σχήμα και βοήθησε τον Άρη να πάρει το σημαντικό διπλό στην Τούμπα.

Από τοι τελευταίο παιχνίδι του Άκη Μάντζιου είχε να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα ο Φακούντο Μπερτόγλιο, έχοντας μείνει μάλιστα στον πάγκο χωρίς λεπτό χρόνου συμμετοχής στις τελευταίες αναμετρήσεις. Ο Αργεντινός επιστρατεύθηκε για πρώτη φορά ως βασικός με τον Χερμάν Μπούργος στην τεχνική ηγεσία του Άρη και τα πήγε πολύ καλά, βοηθώντας την ομάδα του ουσιαστικά.

Ο Αργεντινός μάλιστα έδωσε μία εκπληκτική πάσα στον Αμπουμπακάρ Καμαρά στο πρώτο ημίχρονο, την οποία σπατάλησε ο Μαυριτανός, κάνοντας ένα πολύ ανοικτό κοντρόλ. Μπορεί να μην διανύει την καλύτερη σεζόν του, αλλά πάντα παραμένει μία πολύτιμη λύση, που θα μπορούσε να έχει πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, στις στιγμές που η ομάδα δυσκολευόταν στη δημιουργία.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, με τα υπάρχοντα δεδομένα δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος “Κλεάνθης Βικελίδης” και τη νέα χρονιά, αλλά μέχρι τότε παραμένει επαγγελματίας και είναι υποχρεωμένος να τα δίνει όλα για την ομάδα του, όπως έκανε στη χθεσινή σπουδαία νίκη των κιτρινόμαυρων μέσα στην Τούμπα.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button