Μπάσκετ

Τάκερ για Μπακς: «Ήταν ασέβεια, με αγαπούσαν, αλλά δεν ξεπέρασαν το φόρο πολυτελείας»

Ο Πι Τζέι Τάκερ άλλαξε γειτονιά και φανέλα το καλοκαίρι. Με το ενδεχόμενο να ανταμώσει με την ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα να είναι υπαρκτό. Ο Τάκερ μίλησε για τους λόγους που άφησε τους Μπακς για τους Χιτ.

Ο Πι Τζέι Τάκερ άφησε το Μιλγουόκι για το ηλιόλουστο Μαϊάμι με προίκα ένα δακτυλίδι που δεν περίμενε κανείς να έχει στην κατοχή του. Ίσως και ο ίδιος.

Η αντικατάστασή του στο ρόστερ των πρωταθλητών αποτέλεσε το μεγάλο ερώτημα του καλοκαιριού. Ο άλλοτε παίκτης του Άρη δεν είπε το «ναι» στην πρόταση ανανέωσης απ’ τους Μπακς και βρήκε στέγη σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο των Μπακς.

Πλέον, το ενδεχόμενο να συναντήσει το Μιλγουόκι, στους τελικούς της Ανατολής, είναι μεγάλο. Οι Μαϊάμι Χιτ έχουν κάνει ήδη το 2-0 απέναντι στους 76ερς, ενώ οι Μπακς έχουν πάρει τον έλεγχο της σειράς κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, «κλέβοντας» το πλεονέκτημα έδρας.

Σε μία συνέντευξή του στο ESPN, ο Τάκερ επιχείρησε να αναλύσει τους λόγους που άφησε τους Μπακς. «Δες τον Αντρέ Ιγκουοντάλα. Είναι πίσω στο Γκόλντεν Στέιτ. Έφυγε και ήταν σκιά του εαυτού του, αλλά επέστρεψε. Πιστεύω ότι κάθε παίκτης το θέλει αυτό. Αυτό το σπίτι όπου όλοι σε αγαπούν, μπορείς να επιστρέψεις και όλα είναι αγάπη. Ένιωσα ότι αυτό δημιουργήθηκε στο Μιλγουόκι. Και όταν πήραμε το πρωτάθλημα έλεγα “ναι, σίγουρα”. Και δεν ήθελαν να ξεπεράσουν το φόρο πολυτελείας. Αυτό έγινε. Σε αγαπούν και διάφορα τέτοια, αλλά δε θέλουν να το ξεπεράσουν. Ένιωσαν ότι μπορούσαν να με αντικαταστήσουν και το έκαναν», είπε ο Τάκερ.

Και συνέχισε: «Ακόμη και ως ένας βετεράνος, μπορείς να πεις “Δε γ@μ…, αντικατέστησέ με. Καλή φάση. Μόλις το καταλαβαίνεις θα κάνεις αυτό που έκανα. Και για εμένα δεν έπαιξαν ρόλο τα χρήματα. Ήταν περισσότερο θέμα σεβασμού, επειδή ουσιαστικά μου είπαν να βρω μία άλλη προσφορά και αυτοί θα την ματσάρουν. Μόλις το άκουσα, δεν θα επέστρεφα, ακόμη και αν σήμαινε ότι θα πάρω λιγότερα χρήματα. Για εμένα, ήταν ασέβεια. Οπότε μόλις με ενημέρωσαν, είπα στον ατζέντη μου “προχωράμε, κάνε ό,τι μπορείς για να απεμπλακούμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button