Ποδόσφαιρο

“Σκανάρει” την αγορά με συγκεκριμένη στόχευση, περιμένοντας το CAS

Ο Άρης θέλει να ρίξει το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και αναζητά ποδοσφαιρικά… λαβράκια για να στελεχώσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν, με το βλέμμα πάντα στο CAS, όσον αφορά την υπόθεση Ντουρμισάι.

Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν την απόφαση του Ευρωπαϊκού Αθλητικού Δικαστηρίου στο τέλος του Μήνα (29 Απριλίου) και ευελπιστούν ότι θα μάθουν τελικά τώρα, αν θα μπορέσουν ή όχι να κάνουν μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι.

Αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της ομάδας κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Αντιθέτως κάνουν την έρευνά τους, ούτως ώστε όταν έρθει ο καιρός να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε προσθήκες στο ρόστερ τους, ανάλογα με τις αγωνιστικές ανάγκες και το πλάνο που έχει σχεδόν καταρτιστεί από τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Χερμάν Μπούργος.

Η αλήθεια είναι πως οι κινήσεις που έγιναν τον χειμώνα, έχουν ανοίξει την όρεξη της ομάδας. Ο Άρης, αν τελικά του επιτραπεί να κάνει μεταγραφές, θα προσπαθήσει να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και παράλληλα θα επιχειρήσει να βρει παίκτες-λαβράκια. Παίκτες δηλαδή, που δεν θα κοστίσουν πολύ (ή και καθόλου) και θα μπορούν να αποκτηθούν με σχετικά χαμηλά συμβόλαια. Όπως έγινε δηλαδή έγινε με τις περιπτώσεις των Λουίς Πάλμα, Σέιχ Ντουκουρέ και Σαλέμ Εμπακατά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button