Ποδόσφαιρο

Πάλμα σε ΜΜΕ της Ονδούρας: “Να… μεγαλώσω στον ΑΡΗ”

Ο Λουίς Πάλμα αποτελεί κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο στην Ονδούρα και ακολουθούν κάθε βήμα του στην Ευρώπη και τον Άρη. Δεν γινόταν λοιπόν το πρώτο του γκολ του να μην γίνει θέμα στην πατρίδα του.

Ο 21χρονος σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Άρη, το πανηγύρισε δεόντως και ευχαρίστησε τον Θεό μέσα από την ιστοσελίδα “deportestvc.com” στην οποία μίλησε.

“Είμαι ευγνώμων στον Θεό για το πρώτο μου γκολ στην Ευρώπη. Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Ελπίζω να έρθουν πολλά περισσότερα. Είναι μία μοναδική στιγμή”, είπε αρχικά ενώ συνεχίζοντας πρόσθεσε: “Σιγά-σιγά θα προσαρμοστώ καλύτερα. Σκέφτομαι από τώρα το μέλλον κι ελπίζω να είναι ακόμη καλύτερα. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να πετύχω τους στόχους μου. Οι στόχοι μου είναι εκεί έξω, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα κι ελπίζω να συνεχίσω να «μεγαλώνω» μαζί του”.

Ο Πάλμα μίλησε ακόμη και για την προσαρμογή του στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη: “Μου αρέσει η πόλη, η προσαρμογή μου πηγαίνει καλά και μου αρέσει εδώ. Το πιο δύσκολο για μένα είναι το φαγητό. Κάποιες φορές αγοράζω, κάποιες άλλες μαγειρεύω μόνος μου”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button