Ποδόσφαιρο

Πασσαλής: “Δίκαια πήρε τους βαθμούς πίσω ο Άρης, μπορεί την τρίτη θέση”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και του Ολυμπιακού, Πέτρος Πασσαλής μίλησε στο Yellow Radio 101.7 και την εκπομπή “Box To Box” για το ντέρμπι της Κυριακής, αλλά και τη δικαίωση του Άρη με την επιστροφή των έξι βαθμών.

Αναλυτικά όσα είπε στον Ιάσονα Μίσχο:

Για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό: “Περιμένω καταρχάς να δούμε ένα όμορφο παιχνίδι Είναι δύο ομάδες που γνωρίζουν πως να επιτεθούν και είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, όπως όλες οι ελληνικές ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι που σηματοδοτεί τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τον Άρη να διεκδικεί μία θέση στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό να έχει σχεδόν εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα. Το παιχνίδι είναι ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα”.

Ποιος έχει το μεγαλύτερο κίνητρο: “Το κίνητρο υπάρχει και για τους δύο. Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει ένα αήττητο πρωτάθλημα, που δεν το έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Για τον Άρη το κίνητρο είναι κυρίως στους ποδοσφαιριστές, που έχουν ακούσει πολλά τη φετινή χρονιά. Υπήρχαν παιχνίδια που ο Άρης ήταν πολύ καλός, αλλά δεν πήρε μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτό που άξιζε. Έγινε και η αλλαγή του προπονητή, που πάντα δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να προσπαθήσουν όλοι περισσότερο”.

Για την επιστροφή των έξι βαθμών στον Άρη και το ελληνικό ποδόσφαιρο: “Θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα βαδίζει σε τελείως λάθος μονοπάτια. παρακολουθούμε σύγκρουση γιγάντων εκτός αγωνιστικών χώρων, παρακολουθούμε επεισόδια που γίνονται και δεν αποκαλύπτονται, όπως έγινε με την περίπτωση της δολοφονίας του Άλκη. Νομίζω ότι ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, καθώς οι βαθμοί κατακτήθηκαν στους αγωνιστικούς χώρους από τον Άρη. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να γίνουν τομές, όχι απλά να πάρει τους βαθμούς πίσω ο Άρης. Αν δεν γίνουν αυτά ο πάτος του βαρελιού είναι μακριά ακόμη και εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Έχουμε κατρακυλήσει σε βαθμούς και σαν Εθνική και σε επίπεδο Συλλόγων. Έχουν γίνει εγκλήματα, που ξεκίνησαν από την αναδιάρθρωση Βασιλειάδη, που δημιούργησε μία ενδιάμεση κατηγορία και συνεχίστηκαν με την ύπαρξη 36 ομάδων στη Β’ Εθνική. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει χάσει την ταυτότητά του”.

Για τα πλέι οφ και το στόχο του Άρη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης: “Ο Άρης φέτος έχει αδικήσει τον εαυτό του σε πολλά παιχνίδια. Ο Άρης από την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία είχε μία εξέλιξη, που κάποια στιγμή θα οδηγήσει και στην κατάκτηση ενός τίτλου, που είναι το μεγάλο “θέλω” των ανθρώπων που βρίσκονται στην ομάδα. Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που φάνηκε ότι ο Άρης οπισθοχωρεί, Πολύ μεγάλη “ήττα” για τον Σύλλογο ήταν ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Λαμία. Οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν εκείνη τη μέρα, αλλά δεν τους βγήκε τίποτα, με αποκορύφωμα τα δύο χαμένα πέναλτι. Ο Άρης φυσικά και μπορεί να κατακτήσει την τρίτη θέση. Ο Άκης Μάντζιος άφησε το στίγμα του στον Άρη και προσπάθησε για το καλό της ομάδας, αφήνοντας θετικό πρόσημο στην ομάδα. Η αλλαγή έπρεπε να γίνει, για διάφορους λόγους. Η έλευση του Χερμάν Μπούργος έδειξε ότι μπορεί να περάσει πράγματα στους ποδοσφαιριστές, καθώς έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button