Μπάσκετ

Μπάσκετ: Tι ισχύει με τις απουσίες ενόψει Κολοσσού

O Γιάννης Καστρίτης συνεχίζει να πρέπει να διαχειριστεί τραυματισμούς και απουσίες παικτών ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Άρη εκμεταλλεύτηκαν την απουσία αγώνων το περασμένο Σαββατοκύριακο, πήραν ρεπό και «γέμισαν τις μπαταρίες τους» ενόψει της συνέχειας των πρωταθλημάτων. Πλέον ο Άρης έχει επιστρέψει στο γήπεδο, με τον Γιάννη Καστρίτη όμως να έχει και πάλι να διαχειριστεί αρκετές απουσίες.

Ο Τζέιμς Κέλι βρίσκεται ακόμη στην Αμερική και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το πότε θα γυρίσει. Συνεχίζει να υπάρχει το σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, το οποίο αποτελεί -λογικά- προτεραιότητα για τον ίδιο σε σχέση με οτιδήποτε αγωνιστικό.

Την ίδια στιγμή την δική τους προσπάθεια να επιστρέψουν κάνουν οι Σιδηροηλίας και Σχίζας. Αμφότεροι είναι από δύσκολο έως απίθανο να είναι έτοιμοι στο ματς με τον Κολοσσό στην Ρόδο, με την προσπάθεια τους να επικεντρώνεται στο να προλάβουν επόμενα παιχνίδια.

Τα θετικά νέα που περιμένει ο Γιάννης Καστρίτης αναμένεται να έρθουν από τον Στέλιο Πουλιανίτη. Ο Έλληνας γκαρντ δεν έχει επιστρέψει στις ομαδικές προπονήσεις, αλλά οι πιθανότητες είναι με το μέρος του για να είναι έτοιμος για το ματς με την ομάδα των Δωδεκανήσων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button