Ποδόσφαιρο

Μουστακίδης: «Και θέμα επιπολαιότητας η αστοχία, μεγάλη προσωπικότητα ο Μπούργος»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Μουστακίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

Αρχικά ανέφερε:

Ο φετινός Άρης σίγουρα είναι προβληματικός μέχρι τώρα. Ενώ ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, τις μεταγραφές και την περσινή πορεία, όλα αυτά στο γήπεδο έχουν ανατραπεί, είδαμε μία ομάδα που έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στο τελειώματα και αυτό στοίχησε με αποκορύφωμα το παιχνίδι με την Λαμία και τον οδυνηρό αποκλεισμό, ήταν ότι χειρότερο αυτό που έγινε στην Λαμία.

Ο φετινός Άρης ενώ έχει περισσότερες και καλύτερες λύσεις μέσα στο χορτάρι δεν έδειξε αυτό που περιμέναμε. Ίσως οι αντίπαλοι μας διαβάζουν καλύτερα, ίσως και εμείς δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Ίσως αν το γκολ ερχόταν πιο γρήγορα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αλλά με τα αν δεν ανεβαίνεις επίπεδο, όσα πολλά και αν είναι. Όπως είπαμε όμως με τα αν δεν μπορείς να διεκδικείς πράγματα.

Για το πρόβλημα στο γκολ:

Δεν μπορούμε να είμαστε σκληροί και απόλυτοι, σίγουρα μετράει η ικανότητα του παίκτη και της ομάδας. Εδώ υπάρχει η επιπολαιότητα, δεν έχει να κάνει με την ικανότητα. Δεν γίνεται να έβαλες ένα τόσο ωραίο γκολ με την ΑΕΚ και ενάντια στον ΠΑΟΚ να κάνεις τέτοιο τελείωμα. Είναι η στιγμή; Είναι το ψυχολογικό;

Για το θέμα του προπονητή:

Μείναμε στάσιμοι στο τακτικό κομμάτι σε σχέση με πέρυσι, δεν είδαμε κάτι καινούργιο, ίσως πήγαμε και πίσω. Αυτό σε συνδυασμό με κάποια γκολ που δεν ήρθαν έχτισαν άγχος. Όλα αυτά είναι κομμάτι που χρεώνεται στον προπονητή για την εικόνα που βγάζουμε, υπήρχε ένα συγχωροχάρτι λόγω της πορείας της περσινής χρονιάς.

Ο Μάντζιος ήταν ένας προπονητής που πρόσφερε και έδειξε πράγματα, δεν μπόρεσε όμως να δώσει το κάτι παραπάνω στο επιθετικό κομμάτι.

Για τον Μπούργος:

Είναι σίγουρα μία μεγάλη προσωπικότητα, ο Μπούργος δεν είναι ένας βοηθός που απλά κάθεται και παρατηρεί το ματς, είναι ένας άνθρωπος με πολλές αρμοδιότητες, άλλο είναι να είσαι βοηθός στην Ατλέτικο άλλο σε μία Ελληνική ομάδα. Είναι ένας προπονητής με πολλές παραστάσεις, ένας προπονητής που θέλει να κάνει πράγματα.

Πιστεύω ότι το κομμάτι μέχρι το καλοκαίρι θα είναι μεταβατικό για τον ίδιο και την ομάδα, αν δεν του αρέσει κάτι σίγουρα θα το πει, πρέπει και εμείς να τον στηρίξουμε, να έρθουν οι συνεργάτες του, να έρθει με τις σωστές προϋποθέσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button