Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα για το Αγρίνιο!

Πάλι με αλλαγές θα είναι το βασικό σχήμα που θα χρησιμοποιήσει ο Άκης Μάντζιος, στο σημερινό (30/01, 15.00) ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο προπονητής του Άρη έχει να διαχειριστεί τις απουσίες του Τζίμι Τζέγκο (θα λείψει και από το ματς της Τετάρτης (02/02, 19.30) με την ΑΕΚ, αλλά και του Φακούντο Μπερτόγλιο, που δεν είναι στην αποστολή. και οι δύο απώλειες για τους κιτρινόμαυρους είναι στον άξονα, οπότε εκεί θα πρέπει ο Άκης Μάντζιος να βρει τις κατάλληλες επιλογές για να καλύψει τα κενά.

Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Μάριος Σιαμπάνης, καθώς ο Χουλιάν Κουέστα δεν είναι 100% έτοιμος, ενώ απουσιάζει και ο Ντένις. Στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Γιακούμπ Μπράμπετς και Φαμπιάνο Λέινσμαν είναι αδιαπραγμάτευτο, καθώς δίνει στην ομάδα την ασφάλεια που χρειάζεται στα μετόπισθεν.

Στα άκρα της άμυνας υπάρχουν διάφορες σκέψεις, με τους Ντάνιελ Σούντγκρεν (δεξιά) και Κρίστιαν Γκάνεα (αριστερά) να έχουν το προβάδισμα, αλλά να υπάρχουν πιθανότητες και για τους Εμάνουελ Σάκιτς και Λούμορ Αγκμπενιένου. Όσον αφορά τα χαφ, ο Λούκας Σάσα θεωρείται σίγουρος, έχοντας δίπλα του έναν εκ των Χαβιέ Ματίγια ή Μπαντού Εντιαγέ με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.

Στην κορυφή της επίθεσης μάλλον θα είναι ο Δημήτρης Μάνος, έχοντας πίσω του Αμπουμπακάρ Καμαρά, σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Στα “φτερά” της επίθεσης ο Ντάνιελ Μαντσίνι έχει σίγουρη τη θέση, με τους Μπρούνο Γκάμα και Χουάν Ιτούρμπε να ερίζουν για την άλλη. Στο μυαλό του προπονητή του Άρη υπάρχει και ένα σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, χρησιμοποιώντας τον Σούντγκρεν μαζί με Φαμπιάνο και Μπράμπετς, αλλά αυτό ίσως το δούμε σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button