Ποδόσφαιρο

Ψάχνεται μεταγραφικά, με το βλέμμα στις 15 Δεκέμβρη

Ο Άρης βολιδοσκοπεί μεταγραφικούς στόχους για την αγορά του Ιανουαρίου, περιμένοντας μία νέα παράταση από το CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Οι μεταγραφικές κινήσεις την περίοδο του Ιανουαρίου για τον Άρη, περνούν μέσα από την απόφαση του CAS, όσον αφορά την απαγόρευση που του έχει επιβληθεί για την υπόθεση Ντουρμισάι. Στο στρατόπεδο του Άρη θεωρούν ότι θα δοθεί μία νέα παράταση, όσον αφορά την έκδοση της απόφασης και η ομάδα θα μπορέσει κανονικά να κάνει τις κινήσεις ενίσχυσής της.

Ήδη οι κιτρινόμαυροι κοιτούν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν, χωρίς όμως να μπορεί να προχωρήσει σε κάποια συμφωνία, αν δεν ξεκαθαρίσει το καθεστώς των μεταγραφών. Οι θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση είναι γνωστές, αλλά όλα θα εξαρτηθούν και από τις αποδεσμεύσεις που θα μπορέσει να κάνει ο Άρης, προκειμένου να ανοίξει χώρος στο μπάτζετ.

Το βλέμμα λοιπόν είναι στραμμένο στις 15 Δεκεμβρίου, που είναι η νέα διορία που έχει δώσει το CAS, για να μπορέσει ο Άρης να προχωρήσει στις επαφές του. Θυμίζουμε ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν πρωτόδικα τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους, αλλά προσφεύγοντας στο CAS, θέλουν να καταρρίψουν αυτήν την απόφαση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button