Ποδόσφαιρο

Σίμος: «Οι παίκτες μας θα δώσουν το 110%»

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μίλησε στο OFI TV για τον αγώνα με τον Άρη το Σάββατο στο Γεντί Κουλέ, τονίζοντας πως το γεγονός ότι αντιμετωπίζει τον Άρη, αποτελεί έξτρα πρόκληση.

O κόουτς των Κρητικών, έδειξε μέσω των δηλώσεών του ότι η ομάδα του θα «κυνηγήσει» τη νίκη δίνοντας το 110% κόντρα στον Άρη, τον οποίο χαρακτήρισε ως «έξτρα πρόκληση».

«Είναι ο τελευταίος αγώνα για το 2020, μια χρονιά που είχε ωραίες και δύσκολες στιγμές για την ομάδα μας. Η αλήθεια είναι ότι ο κορωνοϊος έχει επισκιάσει τα πάντα και γι’ αυτό να φύγει γρήγορα από κοντά μας. Αλλά εμείς θέλουμε στον τελευταίο αγώνα της χρονιά να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας, την ομάδας μας, η χρονιά είχε μια βελτίωση, μια ανάπτυξη και το Σάββατο έχουμε μια καλή ευκαιρία να δημιουργήσουμε τις συνθήκες να κάνουμε μια νίκη για να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

«Βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, πολύ ποιοτική έχει κάνει μόλις μια ήττα. Για μας είναι μια έξτρα πρόκληση, θα κοιτάξουμε την δική μας ομάδα όπως κάνουμε πάντα, έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας και από το 1 λεπτό μέχρι το 95′ ξέρω ότι παίκτες μας θα δώσουν το 110 των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τη νίκη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button