Απόψεις

8 χρόνια Yellow Radio, 8 χρόνια σταθερά δίπλα στον Άρη!

Ήρθε η ώρα το ραδιόφωνό μας -γιατί έτσι το αισθάνονται όσοι έχουν την τύχη να είναι μέλη του με οποιονδήποτε τρόπο- να σβήσει το όγδοο κεράκι του…

Σε μία πορεία που είχε πολλή προσπάθεια, μεράκι, αγάπη και αφοσίωση, σε κάτι που φάνταζε και φαντάζει ακόμη και τώρα ακατόρθωτο. Ένα ραδιόφωνο για τον Άρη, για τους Αρειανούς, που ξέρουν ότι έχουν μία… γωνιά στην μπάντα των fm ή στο internet, για να ακούσουν για την ομάδα τους. Να συμφωνήσουν, να διαφωνήσουν, να μαλώσουν ακόμη, πάντα όμως να νιώσουν ότι αυτό που ακούν είναι Αρειανό και γνήσιο.

To Yellow Radio δεν κρύφτηκε ποτέ πίσω από ταμπέλες που θέλησαν να του βάλουν. Αδιαπραγμάτευτα ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον μεγαλύτερο Σύλλογο του Πλανήτη. Με μοναδική του… εξάρτηση, την αγάπη για τον Άρη.

Το Yellow Radio, που ξεκίνησε να εκπέμπει στις 3 Νοεμβρίου 2014, είχε ήδη κλείσει τους πρώτους μήνες της ζωής του, μέσα από το internet, όταν πάρθηκε μία απόφαση, που μόνο εύκολη δεν ήταν. Να βγει στα fm, σε έναν χώρο, που πιστέψτε με, μόνο αγγελικά πλασμένος δεν είναι. Πόσο μάλλον για ένα μέσο που στηρίχθηκε στις δυνάμεις συγκεκριμένων ανθρώπων, χωρίς να έχει από πίσω άλλες… καβάτζες.

Στηρίχθηκε όμως στην αγάπη και το… νοιάξιμο πολλών ανθρώπων, που έδειχναν με κάθε τρόπο, οικονομικό και όχι μόνο, το πόσο πίστευαν στην προσπάθεια και ήθελαν να συνεχίσει να υπάρχει. Χορηγών, συνδρομητών, αλλά και άλλων προσώπων που βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν, προκειμένου το Yellow Radio να φτάνει στα ραδιόφωνα, τους υπολογιστές ή τα κινητά χιλιάδων ανθρώπων καθημερινά.

Ξεκίνημα ιντερνετικά, στη συνέχεια στους 92,8 και τώρα πλέον στους 101,7. Όλοι όσοι έχουν περάσει από αυτόν τον ιδιαίτερο σταθμό, έχουν προσφέρει άλλος λίγο, άλλος περισσότερο, άλλος ακόμη πιο πολύ, προκειμένου να κρατηθεί ζωντανός. Σε όλους αξίζει ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο, που αφιέρωσαν έστω και ένα… λεπτό της ζωής τους, για να βοηθήσουν το Yellow Radio στην πορεία του.

Λίγες μέρες μετά την… έξοδο του Yellow Radio στα fm, αποφασίσαμε με τον Χρήστο Γκάλη να συμπορευθούμε σ’ αυτήν την προσπάθεια, χωρίς και εμείς να ξέρουμε ότι θα ήμασταν εδώ σταθερά τα τελευταία εφτάμιση χρόνια. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε συμμέτοχοι σε μία προσπάθεια που έχει ήδη μεγαλώσει, αλλά έχει ακόμη πολλά περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης.

Χρόνια πολλά λοιπόν Yellow Radio… Στα 8, στα 10, στα 20… Στα όσα αντέξουμε… Στα όσα μας αντέξετε και εσείς…

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Back to top button