Ποδόσφαιρο

2022 by Yellow: Αυτοί που έφυγαν, αυτά που μας άφησαν και που είναι τώρα (part3+polls) 

To ΥellowRadio.gr συνεχίζει το αφιέρωμα για όσα συνέβησαν το 2020 και σήμερα μιλάει για αυτούς που… μας άφησαν.

Μετά από πολλά χρόνια στον Άρη, παρελθόν αποτέλεσε ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο Έλληνας στόπερ ήταν στην ομάδα από τη χρονιά της επανόδου στην Α’ Εθνική παίζοντας σε 120 παιχνίδια και πετυχαίνοντας μέχρι και Ευρωπαϊκό τέρμα!

Αποτέλεσε τον αρχηγό του Άρη και έχει μείνει με αγάπη στις καρδιές του κόσμου, φέτος έχει οκτώ παιχνίδια με τη Νίκη Βόλου στη Super League 2.

Ένας ακόμη στόπερ που αποχώρησε ήταν ο Μπεναλουάν. Ο Γαλλο-Τυνήσιος στα δύο χρόνια του στη Θεσσαλονίκη αγάπησε τον Άρη και πρόσφερε στη κοινωνία με δράσεις του για ανθρώπους που δεν έχουν στέγη.

Φέτος παίζει στη Serie C στη Νοβάρα, όπου μετράει 15 παιχνίδια και μάλιστα στο τελευταίο του δόθηκε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Φέτος παίζει στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας έχοντας πετύχει ένα γκολ σε 12 παιχνίδια.

Το γκολ του Σάκιτς με την ΑΕΚ έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό όλων. Αυτή ήταν η κορυφαία στιγμή του Αυστριακού που σε δύο χρόνια που έπαιξε στον Άρη έδωσε τα πάντα για την ομάδα και κανείς δε μπορεί να του προσάψει το παραμικρό

Τέλος, παρελθόν αποτέλεσε και ο Δημήτρης Μάνο. Ο Έλληνας σέντερ φορ έβαλε 9 γκολ σε 64 παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη, αφήνοντας το στίγμα του στην εξαιρετική σεζόν 2021-22 όπου ήταν και βασικός.

Σήμερα παίζει στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, όπου έχει δέκα συμμετοχές χωρίς να σκοράρει με τη φανέλα της Μπαντιρμάσπορ.

Ποιος βοήθησε περισσότερο τον Άρη

View Results

Loading ... Loading ...

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button