Ποδόσφαιρο

2021 by Yellow: Οι 9+3 μεταγραφές και τα αποτελέσματα (+Polls)

Στην διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, ο κόσμος του Άρη είδε 12 νέους παίκτες να προστίθενται στο ρόστερ των κιτρινόμαυρων.

Το 2021 ολοκληρώνεται και το YellowRadio.gr κάνει μία ανασκόπηση στα όσα είδαμε μέσα στην χρονιά, ρίχνοντας μία ματιά στις μεταγραφές που έγιναν σε αυτό το διάστημα.

Αρχικά είχαμε τις κινήσεις του Ιανουαρίου που δεν στέφθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία. Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε δύο τέρματα, χωρίς όμως να προσφέρει ουσιαστικά. Είχε θέματα τραυματισμών και όχι μόνο, με τον Άρη να καταλαβαίνει σύντομα ότι έκανε την λάθος επιλογή.

Ο Ιωάννου ξεκίνησε θετικά, παίρνοντας φανέλα βασικού και πετυχαίνοντας και ένα τέρμα, στην νίκη (0-1) ενάντια στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ένας τραυματισμός τον κράτησε πίσω και τελικά ολοκλήρωσε την σεζόν ως λύση έκτακτης ανάγκης.

Λίγα πράγματα είδαμε και από τον Μπρούνο, που σε 16 παιχνίδια δεν μπόρεσε να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στο Άρης-Αστάνα, με την εικόνα του να τον οδηγεί στην αποχώρηση από την ομάδα.

Ποια από τις μεταγραφές του προηγούμενου Ιανουαρίου προσέφερε λιγότερο

View Results

Loading ... Loading ...

Περισσότερο «εύστοχες» ήταν οι κινήσεις που πραγματοποίησαν οι κιτρινόμαυροι το καλοκαίρι. Στα στόπερ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θυμίζουν… λεφτά στην τράπεζα, έχοντας παίξει σε 16 και 17 παιχνίδια αντίστοιχα.

Βασικός πυλώνας του Άρη είναι και ο Μπαντού Εντιαγέ που με 2 γκολ και 1 ασίστ αποτελεί έναν εκ των MVP της ομάδας, ενώ πέντε τέρματα έχει πετύχει ο Καμαρά που αποκτήθηκε για την κορυφή της επίθεσης, χωρίς να έχει πιάσει το 100% της απόδοσης του.

Μία από τις μεγάλες μεταγραφές της ομάδας ήταν ο Χουάν Ιτούρμπε. Ο Παραγουανός έχει παίξει έως τώρα σε 15 ματς του Άρη, ανεβάζοντας ταχύτητα στα τελευταία παιχνίδια. Περισσότερο χρόνο συμμετοχής ματς με το ματς παίρνει και ο Γκανέζος αριστερός μπακ, Λούμορ. Ο Ντένις έχει παίξει σε επτά παιχνίδια, αδυνατώντας να κρατήσει την θέση του βασικού, ενώ τέλος ο Μοχανάντ Αλί είχε σοβαρό τραυματισμό, χάνοντας την χρονιά.

Ποια από τις μεταγραφές του καλοκαιριού προσέφερε περισσότερο έως τώρα

View Results

Loading ... Loading ...

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button