Ποδόσφαιρο

2021 by Yellow: Ο… γρίφος του γκολ και οι 5+1 σέντερ φορ (+POLL)

Για μία ακόμη χρονιά ο Άρης ψάχνει την λύση για την θέση του σέντερ φορ.

Το 2021 ολοκληρώνεται και το YellowRadio.gr κάνει μία ανασκόπηση στα όσα συνέβησαν τους τελευταίους 12 μήνες, στους οποίους συνεχίστηκε η συζήτηση για την θέση του σέντερ φορ.

Η ομάδα χρησιμοποίησε συνολικά 6 παίκτες στην θέση του σέντερ φορ. Αρχικά στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν, ο Δημήτρης Μάνος είχε ίσως το καλύτερο διάστημα της καριέρας του. Πέτυχε 6 γκολ και έδωσε 4 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα όμως δεν μπόρεσε να βρει τον καλό του εαυτό. Σκόραρε ένα γκολ στο ματς με την Αστάνα, ενώ δεν έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερα από 32 λεπτά.

Στο μεσοδιάστημα αποκτήθηκε ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ χρησιμοποιήθηκε και ο Ντάνιελ Μαντσίνι. O πρώτος σε 11 παιχνίδια και 265 λεπτά συμμετοχής πέτυχε δύο γκολ, χωρίς όμως ποτέ να βρεθεί στο επίπεδο το οποίο ήταν στο παρελθόν. Όσο για τον Μαντσίνι, στα επτά ματς που έπαιξε βασικός η ομάδα μέτρησε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, με τον ίδιο να έχει ένα γκολ και μία ασίστ.

Μικρή συμμετοχή είχαν στο 2021 οι Αλί και Λόπεθ. Ο πρώτος μετά από 3 παιχνίδια και συνολικά 62 λεπτά τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να χάσει την φετινή σεζόν, ενώ ο Ισπανός πρόλαβε να αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια και συνολικά 41′.

Τέλος το καλοκαίρι ο Άρης επένδυσε στον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Μαυριτανός μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι είναι χρήσιμος παίκτης σε πολλά επίπεδα, χωρίς όμως να σκοράρει με την συχνότητα -και τον τρόπο- που θα περίμεναν οι φίλοι της ομάδας.

Έως τώρα έχει πετύχει πέντε τέρματα, με τα τρία εξ αυτών να είναι από την άσπρη βούλα, το τέταρτο μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Μπερτόγλιο, και το πέμπτο το τετ α τετ με τον Βάντερμαν στο πρόσφατο ΟΦΗ-Άρης.

Δεδομένα εντός του 2022 οι κιτρινόμαυροι περιμένουν από τον 26χρονο να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την απόδοση του, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Από το 1 έως το 10, με τι βαθμό αξιολογείται τον Αμπουμπακάρ Καμαρά για την έως τώρα παρουσία του στον Άρη

View Results

Loading ... Loading ...

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button